johannasofie

Kategori: Mode

Inför våren

Visst känns detta väl som en perfekt våroutfit?! En fin skinjacka (hade så gärna velat ha kenzajacka nu till våren), ett par slitna/vanliga jeans och ett par nike air force känns som en väldigt bra bas. 

Black

Black... Måste vara den mest klassiska och älskvärda färg. Denna outfit tycker jag är en klassisk favorit. Ta en vanlig svart långklänning/jumpsuit och lägg till lite smycken, ett par klackar och lite sotiga ögon så har du en riktigt snygg look. Man kan ju också skippa smyckena och köra med en enklare klocka och göra det mer till en "gå ut och äta"-look.

xoxo Johanna

Mintgrön & Korall

Mintgrön, tycker det är en så himla fin, fräsch och sommrig färg. Vet dock inte om jag själv klär i den, men de får jag väl ta reda på.

Även korall känns som en riktigt fin färg inför våren och speciellt till sommaren när man är brun!

Odd Molly â™›

Efter sushidaten i torsdags så gick jag inom factory och kom ut med denna lilla söta tröjan från odd molly för runt 600 kronor. 

xoxo Johanna

16:20

ja bad då min kära moder att ta några bilder på vad jag hade på mig... herre jävlar vad det vara svårt haha... många av bildarna blev suddiga till en början men hon gjorde faktiskt stora framsteg, och här nedanför ser ni resultatet #stolt.

linne - hollister * byxor - hollister * kofta – feeling fame (deras produkter hittar ni HÄR)

 

xoxo Johanna