johannasofie

Kategori: Skönhet

Två bra tips gällande brun-utan-sol

Två tips för användning av brun utan sol på händerna:

♡ Se till att ha handskar när du smörjer in hela kroppen, annars blir det lätt missfärgningar på händerna.

♡ Ta hälften brun utan sol och hälften lotion. Jag brukar använda Victoria's Secret lotion eller Niveas men det funkar bra med vilken som. Blanda dessa noga och smörj in hela handen, mellan fingrarna och gärna upp en bit på armen också så att det inte blir några skarpa linjer.

Xoxo

Glossybox

Det är inte bra för min plånbok att ligga hemma och vara hemma en hel dag från skolan. Har kollat bloggar, YouTube och hittat massvis med saker jag vill köpa. Sen ligger jag hemma och tycker synd om mig själv för jag har så ont i halsen att jag knappt äter eller dricker något, och vid detta laget har ni nog förstått att min kärlek för mat är väldigt stor.

*  *  *

Kommer framöver betala 139 kr/månad för att få hem boxen ni ser ovanför, glossyboxen, har hört mycket bra om den och tänkte att det var värt att prova. Så i slutet på denna månad kommer detta supersöta packet ligga i min brevlåda. Kommer berätta vad jag tycker om den när den dyker upp i brevlådan, the pressure is on... Tryck HÄR så kommer ni till deras sida

❤ L ❤ O ❤ V ❤ E ❤

❤ ❤ ❤ ❤ 

Fick dessa två av mamma, har aldrig böjt min ögonfransar förut (har rätt långa som det är så har inte haft de behovet) men tänkte jag skulle prova och se ifall de blir fint. Fick även ett super sööött ljusrosa läppglans, ser mörkare ut på bilden. 

Nails

The Only Time a Woman is Helpless is When Her Nail Polish is Drying... Min obsession för naglar fortsätter, spenderade rätt lång tid på att fixa i lördags. På bilden ser ni resultat.

xoxo Johanna

Body Splash

Älskar alla dessa VS body splasher, en av favortierna är absolut Sheer Love♡

xoxo Johanna

Lipstick

Något av dessa färgerna är det som jag är på jakt efter, gärna ett sånt som hon har på läpparna.

xoxo Johanna

 

G L I T T E R

Här kommer ännu ett litet inlägg om naglar. Tycker det är jättefint med halvt glittriga naglar, precis som på bliden! Hittade en video på ett exempel hur man gör liknande naglar, kolla videon HÄR.

xoxo Johanna

BareMinerals

Dessa 3 små BareMinerals landade i min brevlåda i veckan. Egentligen alldeles för dyra för min plånbok, men provade startkitet och blev helt fast. Nu är mina startkitburkar snart slut så tänkte fylla på. Hittade faktiskt en sida där man kunde köpa dessa billigare, alla 3 brukarna gick för 680 kr (istället för 440 kr/burk). 

xoxo Johanna

blending brush

på Åhlens köpte jag som sagt en ögonskuggsborste (Blending brush 107, ifall ni vill veta exakt). Kostade 79 riksdaler om jag inte minns

xoxo Johanna

3 favoriter i kylan ❤

 EOS – jag är inte så förtjust i lypsyl eller att ha något på läpparna alls egentligen med ett stort undantag för EOS. Älskar verkligen smaken på den rosa + den gör faktiskt läpparna mjukare.

❤ Victoria's Secret Exfoliating Body Polish – är en rosa body scrub som kan användas på hela kroppen, nu i dessa tiderna är det "första hjälpen" för min extremt torra händer.

❤ Victoria's Secret Body Lotion i Forever Pink - även den använder jag till mina händer.

xoxo Johanna 

Upp